Tornaverseny

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 4. szám, 2023. január 27.

Behugyoztam? Már megint, a kurva életbe. Jó, nem olyan vészes, csak pár csepp. De akkor is, egyre gyakoribb. A vesém, persze, tudtam, hogy ez lesz. Mint apámmal. Nem iszom sört, esküszöm, nem iszom többet. Kettőnél többet soha. Timi hol van? Magamon hagyom a gatyát, már majdnem száraz. De a sárga folt egyértelműen látszik. Zsiráf alakú. Melyik pályának volt zsiráf alakja? A montreali nem lehet, az teknősbéka. A Hungaroring teve. Mással is megesik. Reusszal is, akkor. Harminc éve. Ha számolnám az éveket. Harmincegy. Nyolcvankilencben. A Pistons lett a bajnok. Története során először. De ki ellen? Lakers vagy Portland. Tudnom kéne nyolcvankilenctől az összes NBA-döntőst, a legyő­zöt­te­ket is. Az MVP-ket. A Pistons kilencvenben újra, de ki volt az ellenfél?

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 23. szám, 2022. június 10.
LXVI. évfolyam, 4. szám, 2022. január 28.
LXV. évfolyam, 29. szám, 2021. július 23.
Élet és Irodalom 2023