Revans

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 4. szám, 2023. január 27.

Volt ott csúszda, meg egy rugós szerkezet, amire rá lehetett ülni, mint aki lovagol előre-hátra, dühösen adva hozzá a ritmust, különben tapodtat se mozdul. A gyerek szólongatni kezdte az anyát, aki a játszótér egyik távolabb eső padján ült, keresztbe tett lábakkal, és egy még távolibb pontba merítkezve bámult maga elé, ha nem is mereven, de olvatag. Ahogy az lenni szokott, a gyerek már kiabált, nézd, anya, nézd, és kalimpált a kezeivel. Végül odanézett, ahol az anya épp mártózott, és fénylőnek látta, mint a naplementében úszó vízfelszínt vagy a nyitott ablakról visszatükröződő égboltot, de látta a padra szegezett szárnyakat is.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 19. szám, 2023. május 12.
LXVII. évfolyam, 1. szám, 2023. január 6.
LXVII. évfolyam, 1. szám, 2023. január 6.
Élet és Irodalom 2023