A képzelet szüleménye

PRÓZA - LXVII. évfolyam, 4. szám, 2023. január 27.

Például most azt képzelem el, hogy volt egy vidéki városka – nagyközség –, amiben állt egy általános iskola, aminek volt egy őrse a nyolcvanas évek végén, ami a Mickey Egér Őrs névre hallgatott, mert akkoriban már nyugati mesehősökről is el lehetett nevezni őrsöket, és tavasztól az őrsgyűlések is általában arról szóltak, hogy elmentünk négyen-öten a nagyközség szélén álló víkendházakhoz, és a kertjükbe bemászva gyümölcsöt loptunk: cseresznyét, meggyet...

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 15. szám, 2022. április 14.
LXVI. évfolyam, 15. szám, 2022. április 14.
LXVI. évfolyam, 15. szám, 2022. április 14.
Élet és Irodalom 2023