Újabb harmszik

PRÓZA - LXVI. évfolyam, 51–52. szám, 2022. december 22.

A hárem és mindenki azt mondta rá, még az állig felfegyverzett eunuch rabszolgák és a lantzenészek is, hogy ő a legkisebb, legbutább és a legcsúnyább, ami az Ég Fiának ágyékából valaha kispriccelt.

Márpedig Szu-Csong hercegnő első vérzésének hajnalán, az ismeretlen hasgörcsben fetrengve eldöntötte, hogy nem! Ő lesz itt a legnagyobb, a legokosabb és a legszebb.

Így cselekedett, rajta múlott, és a célját el is érte.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 10. szám, 2023. március 10.
LXV. évfolyam, 51–52. szám, 2021. december 22.
LXV. évfolyam, 34. szám, 2021. augusztus 27.
Élet és Irodalom 2023