töltés

PRÓZA - LXVI. évfolyam, 50. szám, 2022. december 16.

kisétálsz a töltéshez, nem mintha bármi dolgod lenne ott, sőt lehet, hogy teljesen céltalanul mentél ki, nem is tehetsz róla igazából, hogy ott vagy, csak úgy odakerültél, egyszerűen megtörtént veled, kisétálódtál oda, ahol fontos dolgok történtek gyerekkorodban, de ezt így nem fogalmazod meg, nem gondolsz erre, egyáltalán nem kötöd össze, hogy azért vagy ott, mert az emlékek kivittek, szerencsére nem merül fel a kérdés, hogy voltaképpen miért is

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 23. szám, 2022. június 10.
LXV. évfolyam, 43. szám, 2021. október 29.
Élet és Irodalom 2023