Felforgató művészi pozíciók

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVI. évfolyam, 50. szám, 2022. december 16.

(Felforgató művészi reakciók [1973–1977], Art Department, december 30-ig.)

Ha a kiállítás nem is problematizálja explicit módon (ismét kérdés tárgya, hogy ezt számonkérjük-e), a nagyszerű munkák mögött mégis kirajzolódik a háttérben, hogy milyen jól megragadható eltérések jelentkeztek lehetőségek, terek, de akár csak a tekintetek között is – ahogy a monotónia percepcióját illetően is.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 28. szám, 2023. július 14.
LXVII. évfolyam, 4. szám, 2023. január 27.
LXV. évfolyam, 49. szám, 2021. december 10.
Élet és Irodalom 2024