Kapuvári buzibár

PRÓZA - LXVI. évfolyam, 46. szám, 2022. november 18.

Ez egy országos hírű zenekar, mutatott végig az asztal mellett ülőkön, és azokon már látszott is, hogy csak hat-nyolc órája isznak, nem tizennyolc órája, ezenfelül is inkább szívnak, mint isznak, és a humoruk, az állapotuk messze áll tőlem: gondtalanul mentek végig az ismerőseiken, hogy ki mit csinál, és magukon, hogy mit gondolnak, miközben nekem egyedül Ambrus maradt, aki nem érdekelt. A többiek távolabb ültek. Amikor Ambrus vécére ment, vagy máshova, akkor odacsusszantam a frontember mellé, Ambrus kontaktjához, aki egy fiatal, fekete körmű lány volt, Inez vagy Irka vagy Inka.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 30. szám, 2022. július 29.
LXIV. évfolyam, 33. szám, 2020. augusztus 14.
LXI. évfolyam, 50. szám, 2017. december 15.
Élet és Irodalom 2022