Itt jó lesz

PRÓZA - LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.

Csodálatos elragadtatás vette hatalmába. Az Északi-tengert gyöngéd napfény világította meg, míg a hullámok végtelensége megnyitotta a teret. Minden érzékével ráismert a szabadságra. Teste hirtelen kényszerrel válaszolt, hogy mozduljon, nyújtózzon, sikítson és sírjon. Nem tudta visszafogni, a könnyek kibuggyantak a szeméből, és ajka gyerekesen fölfelé görbült. Aztán az is elmúlt. Felsóhajtott. Mint egy szikla, mely végre megadja magát az állandó erózió erejének, ledobta magáról bűnterhelt múltját. Becsukta a szemét, és még egy lépést tett előre, a semmibe.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
Élet és Irodalom 2022