Parlamenti színes

2022. szeptember

PUBLICISZTIKA - LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.

Hát ismét elkezdődött a parlamenti szezon, szeptember 26-án, hétfőn az Országgyűlés őszi ülésszaka elstartolt. Ahogyan az várható volt, Orbán miniszterelnök nagyívű, több mint 30 perces beszéde indította a parlamenti ülések legújabb sorozatát. Arról próbálta meggyőzni a hallgatóságot, hogy mindaz, amit ő tesz, nemcsak hogy jó, hanem az egyetlen lehetséges út Magyarország előtt ebben a vészterhes időszakban. A nagyfőnök nem improvizált, hanem felolvasta a korábban megírt beszédét. Éppen ezért volt különösen bántó és illúzióromboló (ha valakinek maradtak még illúziói Orbánnal kapcsolatban), hogy mennyire primitív módon érvelt, és milyen sok csúsztatás és ténybeli tévedés volt a beszédében.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 49. szám, 2022. december 9.
LXVI. évfolyam, 36. szám, 2022. szeptember 9.
LXVI. évfolyam, 7. szám, 2022. február 18.
Élet és Irodalom 2023