„A művészet folytonos”

Beszélgetés Virág Judittal

INTERJÚ - LXVI. évfolyam, 37. szám, 2022. szeptember 16.

A Virág Judit Galéria profilja elsősorban a XIX–XX. századi magyar festészet, mégis a soron következő immár a kilencedik kortárs aukciójuk lesz. Hogyan fogadta a törzsközönségük, hogy nyitnak a kortárs felé? Kik a legkeresettebb kortárs festők ma a piacon? A vírushelyzet, a háború, az infláció, a gazdasági válság befolyásolni fogja-e a műtárgypiacot? Ezekre a kérdésekre is keressük a választ.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 45. szám, 2022. november 11.
LXVI. évfolyam, 39. szám, 2022. szeptember 30.
LXVI. évfolyam, 27. szám, 2022. július 8.
Élet és Irodalom 2022