2018, április

PRÓZA - LXVI. évfolyam, 33. szám, 2022. augusztus 19.

Jakab Máté egész délelőtt úgy rohangált a lakásban, föl s alá felezve, mint a kutya a kerítés mögött: közben próbált mindenkibe belekötni. Családja tagjai óvatosak voltak, jól ismerték már ezt a fajta lelkiállapotát, ezért kevés türelemmel ugyan, de sok gyakorlatiassággal próbáltak kitérni, átvészelni, túlélni…

A tévé folyamatosan ment, az állami csatornára volt hangolva és Máté hol megállva, de inkább csak futtában, a szeme sarkából a választások közvetítését figyelte.

Ebédnél aztán kiadta az ukázt:

– Most a kormányra szavazunk! Én most már győzni akarok!

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 43. szám, 2021. október 29.
Élet és Irodalom 2022