A magyar ranger

PÁRATLAN OLDAL - LXVI. évfolyam, 32. szám, 2022. augusztus 12.

A német napilapok közül kettő is, a Die Welt és a FAZ ugyanazt idézi dallasi tudósításának címében Orbántól: kevesebb drag queent, több
rangert és Chuck Norrist kíván látni. Ezzel el is helyezték a magyar miniszterelnök beszédét oda, ahova való – a szórakoztatóipari produkciók sorába.

Orbán beszédében azt mondta,
„a jövő szempontjából döntő csatát” most a migránsok ellen vívja Magyarország, mégpedig a déli határon emelt „fallal”. A tudósítók kiemelik, hogy nem kerítést, hanem szilárd építésű falat említett. Mivel pedig közvetlenül Greg Abbott, a Texas és Mexikó között falat építeni kívánó helyi kormányzó beszéde után szólalt fel, az áthallás helyeslő tapsot váltott ki a Hilton báltermében ülők között. A magát „régi vágású szabadságharcos”-nak nevező kormányfő azt is elmondta: jogi szempontból is „falat építettünk a gyermekek köré, hogy megvédjük őket a gender-ideológiától”.

Minden rossz hátterében, mondta Orbán, Soros György áll, aki „nem hisz abban, amiben mi”, és NGO-kból, egyetemekből és kutatóintézetekből álló hadseregével vonul fel Magyarország ellen. De mi – mondta Orbán – Dávidként harcolunk Góliát ellen. A globalisták pedig, fűzte hozzá, menjenek a pokolba.

Ennyi jogi és téglafal ellen még a harcias drag queenekkel kiegészült Soros-csapatoknak sincs semmi esélyük. Chuck Norris is maradhat otthon, megvédenek bennünket magyar tanítványai is.

A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.
LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.
LXVIII. évfolyam, 11. szám, 2024. március 14.
Élet és Irodalom 2024