Kíméletlen tárgykollázsok

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXVI. évfolyam, 20. szám, 2022. május 20.

(Az Archeostációk című kiállítás megtekinthető az Etyeki Műhelyben június 5-ig.)

A kiállítás átélhetőségéhez hozzájárul a kiállítótér elrendezésének múzeumi normákat követő koncepciója, mely teljességében engedi láttatni e kivételes alkotásokat zsúfoltság nélkül, léptékhelyesen. A rendezők érdeme az is – ami gyakran országos múzeumok és galériák hiányossága –, hogy a kiállított munkákat megfelelő szögből, kellő mértékben világították meg, eleget téve ezzel azon elengedhetetlen technikai követelményeknek, melyeknek általában minden önmagára igényes tárlat meg kíván felelni.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 45. szám, 2022. november 11.
LXVI. évfolyam, 39. szám, 2022. szeptember 30.
LXVI. évfolyam, 37. szám, 2022. szeptember 16.
Élet és Irodalom 2022