Putyin elintézte

Svédország és Finnország közeledése a NATO-hoz

PUBLICISZTIKA - LXVI. évfolyam, 19. szám, 2022. május 13.

Moszkvában egy plakát látható a svéd követség épülete előtt. Rajta híres emberek fényképe: Ingmar Bergman filmrendező, Ingvar Kamprad, az IKEA alapítója, Astrid Lindgren, világhírű gyermekkönyvek írója, V. Oszkár svéd uralkodó. Egyikük sem él már. A szöveg pedig oroszul: Mi a nácizmus ellen vagyunk, de ők nem.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 48. szám, 2021. december 3.
LXIV. évfolyam, 25. szám, 2020. június 19.
LXIV. évfolyam, 5. szám, 2020. január 31.
Élet és Irodalom 2022