ANDI

PÁRATLAN OLDAL - LXVI. évfolyam, 18. szám, 2022. május 6.

A jól értesült Blikk Rúzs szerint az 58 éves Szulák Andrea nem ismer lehetetlent. „Folyamatosan jár fellépésekre, néha még dupla koncertet is bevállal. Emellett kész csoda, hogy bírja energiával.”

Márciusban a napsütötte Floridába látogatott, és még egy tengerparti képet is megosztott. „Mostanában annyi minden történik velem... hálás vagyok a sorsnak!” – írta Instagram-bejegyzésében. Kiderült, hogy egy ötállomásos amerikai turnéra utazott. „Látszik, hogy ezerrel pörög!” – írta a Blikk.

Arról viszont Szulák szemérmesen hallgatott, hogy jórészt a magyar adófizetők finanszírozták a turnét, és, mint a meghívókból kiderült, az Orbán-kormány Nemzetpolitikai Államtitkársága és a New York-i Főkonzulátus támogatta.

Daytona Beach-en, a presbiteriánus templomban ingyenes volt a műsor: „Gyere és élvezd az örökzöld slágereket és az új dalokat Szulák Andrea és ötfős zenekarának az előadásában!”

A floridai Venice-ben levő Magyar Keresztény Társaságnál (Hungarian Christian Society) imával kezdtek, utána felavatták a Nemzeti Összetartozás Kopjafáját, majd a vacsora következett. Öntött saláta gazdagon, sült csirke petrezselymes burgonyával és Rigó Jancsi. És csak ezután jött Andi műsora.

Istentisztelet, kopjafa, sült csirke és Andi örökzöldjei – megadták a módját. Nemzeti hakni a javából.

A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 14. szám, 2024. április 5.
LXVIII. évfolyam, 12. szám, 2024. március 22.
LXVIII. évfolyam, 7. szám, 2024. február 16.
Élet és Irodalom 2024