Megbukott valóság

PUBLICISZTIKA - LXVI. évfolyam, 16. szám, 2022. április 22.

A NER Zuckerberget megelőzve megteremtette a magyar metaverzumot. Előre rögzített jellemek, jók és rosszak, ámuló polgárok és a vezér.  Agresszió, várakozási lista, háború, halál, járvány, infláció csak nyomokban bukkan fel. Az alaptörténet mindig ez: kitartó gonoszok és győzedelmes hősök küzdelme a vezér irányításával. Jellemfejlődés nincs, Tom és Jerry szerkezetű világ ez, csak nem olyan szórakoztató.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 42. szám, 2022. október 21.
LXVI. évfolyam, 28. szám, 2022. július 15.
LXVI. évfolyam, 1. szám, 2022. január 7.
Élet és Irodalom 2022