a kehely

PRÓZA - LXVI. évfolyam, 16. szám, 2022. április 22.

mezítláb lépett bele az elejtett pohár üvegdarabjaiba. meztélláb, ez jutott először eszébe, aztán meg az, hogy még három lépés a kanapé, minimum három, kevesebb lépésből nem lehet megúszni, ahol leülhet és megnézheti a talpát, keresztbe a lábat, egyiket a másikon, megfogja bokánál, hogy maga felé fordítsa. három lépés odáig, de az biztosan nem fog menni, hogy ő azt a fájdalmat ki nem bírja, hogy itt fog állni az idők végezetéig inkább, benne a szilánkokban, hogy mint egy hajótörött, a szilánkok szigetén marad, és ebben az esetben a szőnyeg a tenger, a hajót nem lehet magyarázni sehogy.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 51–52. szám, 2022. december 22.
LXVI. évfolyam, 39. szám, 2022. szeptember 30.
LXVI. évfolyam, 17. szám, 2022. április 29.
Élet és Irodalom 2023