Lemondás helyett felfedezés

KÖNYVKRITIKA - LXVI. évfolyam, 13. szám, 2022. április 1.

Korda Zsuzsa: Gluténmentes könyv – diétázó hősöknek. Várkonyi Ágnes rajzaival. Pro Global Kiadó, Budapest, 2021, 40 oldal, 2490 Ft

A kötet zárásaként olvashatjuk Tudod-e? címmel a kisokost, amelynek segítségével a szülők elmagyarázhatják gyermeküknek, illetve a kisiskolások maguk is elolvashatják, mi az a gabona, a búza, a glutén, és miért kell utóbbit kerülni. Aztán arra is fény derül, mire kell figyelni a diéta betartása során, és mi lehet a következménye annak, ha mégsem tartják be.
A könyv elején és végén színező található, ami aktivitásra is ösztönözheti a gyerkőcöket, akik a színezés után még inkább a magukénak érezhetik a kiadványt.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 24. szám, 2022. június 17.
LXVI. évfolyam, 24. szám, 2022. június 17.
LXVI. évfolyam, 24. szám, 2022. június 17.
Élet és Irodalom 2023