Március van s határtalan az Élet

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXVI. évfolyam, 11. szám, 2022. március 18.

(Diáktüntetés, RTL Klub, mérce.hu)

Lapzárta napján diákok tüntettek tanáraik mellett, ami azt mutatja, hogy az iskolákban a tanár-diák viszonyban alighanem új kötőelem képződött: egy egymás iránti szolidaritás (mérce.hu). Ez aligha jelenthet mást, mint hosszabb távú személyi érdekszövetséget, mert csak a vak nem látja, hogy itt valóban valami közös jövőről van szó. Ez a szövetség az erő oldaláról persze érezhető kevésnek is, de ez a sok-kevés, elég-nem elég viszonyrendszer képes egyik pillanatról a másikra is megbomlani.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 47. szám, 2022. november 25.
LXVI. évfolyam, 45. szám, 2022. november 11.
LXVI. évfolyam, 43. szám, 2022. október 28.
Élet és Irodalom 2022