„megjelent ez a furcsaság a papíron”

Beszélgetés Seres Lili Hannával

INTERJÚ - LXVI. évfolyam, 10. szám, 2022. március 11.

„Neked nem szabad sajnálkoznod.” Ezzel a zárósorral jelent meg Seres Lili Hanna első kötete, a Várunk, 2019-ben a Fiatal Írók Szövetségénél. Vers mellett prózát ír, műveit minimalizmus és fragmentáltság jellemzi, doktori disszertációjában a kortárs magyar irodalom szegénységábrázolásával foglalkozik. Elkötelezett vitapartner nőket érintő kérdésekben. Antal Nikolett beszélgetett vele.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 50. szám, 2022. december 16.
LXVI. évfolyam, 41. szám, 2022. október 14.
LXVI. évfolyam, 29. szám, 2022. július 22.
Élet és Irodalom 2023