Kampány járványok idején

PUBLICISZTIKA - LXVI. évfolyam, 9. szám, 2022. március 4.

Dorombol a szamovár, lobog a gyertya lángja lenn (fenn), a Vár titkos, huzatos kazamatáiban. Nehezebb éjeken, gyalulatlan asztalánál ott ül a földalatti mozgalom miniszterelnöke. Figyesz v podpolje.  Szamizdatot ír: Mi, magyarok tudjuk, hogyan dolgozik Gyuri bácsi. A Brezsnyev-doktrína levegőjében falanxban vonulnak a szivárványos miniszterelnökök. Mária kezéből Brüsszel lábai elé akarják tenni Magyarországot. Azt akarják, hogy felejtsük el ezeréves történelmünket. Mi, magyarok nem engedjük ezt. Ezer évünk egy hatalmas államszervezési kultúrát szült. Mögöttünk a fejlődés, a jobblét évtizede, mi vagyunk Európa motorja.  Mi, büszke végvári vitézek üzleti ügyekkel nem foglalkozunk. Hiszen minden magyar gyermek őrhely.  Mi döntjük el, kivel, hogyan akarunk élni. Most áprilisban is.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 40. szám, 2022. október 7.
LXVI. évfolyam, 31. szám, 2022. augusztus 5.
LXVI. évfolyam, 22. szám, 2022. június 3.
Élet és Irodalom 2022