Csak még egyet!

KÖNYVKRITIKA - LXVI. évfolyam, 2. szám, 2022. január 14.

Tóth Gyula Gábor: Mese a Mindenről, a Semmiről és más furcsa mesék. Csimota Könyvkiadó, Budapest, 2021, 40 oldal, 2990 Ft

Annak ellenére, hogy ezek a mesék pontot tesznek a nap végére, mégsem azt sugallják, hogy minél hamarabb túllegyünk rajtuk. Szinte mindegyik befejezésénél, esetleg közepén egy kérdés invitálja a hallgatót, olvasót arra, hogy továbbgondolja a felépített világot. „Szerinted mi nem volt még ebben a semmiben?” (5.) Ezek pedig izgalmas beszélgetést indíthatnak el szülő és gyerek között, növelve a gyermek kreativitását, fejlesztve kommunikációs képességét.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 11. szám, 2022. március 18.
Élet és Irodalom 2022