„Perverz dolog a szenvedésről írni”

Beszélgetés Terék Annával

INTERJÚ - LXV. évfolyam, 48. szám, 2021. december 3.

A vajdasági származású költő, drámaíró iskolapszichológusként dolgozik Budapesten a pestszentimrei Wesley Kincsei Általános Iskola és Gimnáziumban. Harmadik kötetét, a Halott nőket már több nyelvre is lefordították, Sziveri János- és Füst Milán-díjas. Legutóbbi verseskötete, a Háttal a napnak tavaly jelent meg.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 36. szám, 2021. szeptember 10.
LXV. évfolyam, 18. szám, 2021. május 7.
LXV. évfolyam, 4. szám, 2021. január 29.
Élet és Irodalom 2022