A látható láthatatlan

MŰBÍRÁLAT - TÁRLAT - LXV. évfolyam, 48. szám, 2021. december 3.

(Válogatás Hollán Sándor a Szépművészeti Múzeumnak adományozott műveiből, Budapest, Magyar Nemzeti Galéria, megtekinthető 2022. február 13-ig.)

Hollán a titkot kutatta egy munkás, alkotói életen át. A benyomásaival ránk nehezedő világot alkotói szemével átformálva, új tárgyként nyújtja át nekünk. Alkotó nézésének eredménye ez az újrateremtett valóság, amelyben megnyugvást is találhatunk. Ez talán a legnagyobb létező titok. Ám mindig a költő fogalmaz a legpontosabban:

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 39. szám, 2023. szeptember 29.
LXVII. évfolyam, 31. szám, 2023. augusztus 4.
LXVII. évfolyam, 21. szám, 2023. május 26.
Élet és Irodalom 2024