A NYUGGER MEGKÖSZÖNI

PÁRATLAN OLDAL - LXV. évfolyam, 45. szám, 2021. november 12.

Tisztelt Hipermarketlánc!

Köszönöm, hogy (a nemzetünk főmegvezetőjétől várható megközelítőleg 80 ezer forint mellé) két 5000 forintos vásárlási utalvánnyal egészítették ki novemberi nyugdíjamat, amit hálás szívvel vásárolok majd le helyi üzletükben. Nemcsak hogy gyakorta önöknél szerzem be a betevőt, de mindig ott vagyok, ha tehetem a városunkban rendezett sport- és családnapi bulikon is.

Az utalványokkal érkező kedves üdvözlőlapjuk is megmelengette a lelkemet, különösképpen, hogy városunk fideszes, ámde kétségkívül lokálpatrióta vezetője írta alá. „Nehéz éveket éltünk, élünk meg, a járvány mindenre hatással volt és még most is harcban állunk vele. Boglár azonban kitartott és még fejlődni is tudott – köszönet érte a bogláriaknak – éppen ezért tudunk idén is támogatást nyújtani Önöknek.” A többes számon – mivel kizárólag áruházláncuk neve olvasható az utalványon –egy pillanatra fennakadtam, de kicsire nem adunk, a nagy meg nem számít.

Jóleső érzés, hogy polgármesterünk, szemben a multikban és transznacionálisokban nemzeti szuverenitásunk megtipróit vizionáló kormányunkkal, olyannyira szívélyes kapcsolatot ápol bevásárlóhálózatukkal, hogy évente egyszer még be is segít kommunikációs osztályuknak a vásárlási utalványokhoz mellékelt kedves sorok megfogalmazásában.

 Csak nehogy a pártjában baja legyen belőle!

Üdvözlettel:

(Tódor)

Élet és Irodalom 2024