Egyszemélyű történet

KÖNYVKRITIKA - LXV. évfolyam, 39. szám, 2021. október 1.

Vámos Anna: Hátha. Ab Ovo Kiadó, Budapest, 2020, 128 oldal, 3790 Ft

Vámos Anna saját örömét jeleníti meg Hátha című kötetében, miközben saját sebeit is gyógyítja és ragyogóvá öltözteti könnyed vonalalakját, smink nélkül, oly tisztán, ahogy csak lehetséges. Alkotói módszerében az a jó, hogy képes a szellem anyaggá válni, és egy összetett jelként megmutatni önmagát: ilyen vagyok – ha hagytok, ha tehetem, a kezemet nyújtom a világ felé, de nem elvenni, csak adni jöttem valamit: egy ölelést csak, ha nincs másra idő.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 30. szám, 2021. július 30.
LXIV. évfolyam, 18. szám, 2020. április 30.
Élet és Irodalom 2023