EXCEL

PÁRATLAN OLDAL - LXV. évfolyam, 30. szám, 2021. július 30.

„Kijelentem: 2010. május 29. óta a magyar nemzetbiztonsági szolgálatok illegális megfigyelést nem folytattak és nem folytatnak” (Pintér Sándor belügyminiszter). „Magyarország egy jogállam, és mint minden tisztességes állam, a XXI. században rendelkezik azokkal a technikai eszközökkel, amelyekkel el tudja látni a nemzetbiztonsági feladatait” (Varga Judit igazságügy-miniszter).

„Erről az állítólagos adatgyűjtésről semmilyen tudomással nem rendelkeztem, és nem is rendelkezem” (Szijjártó Péter külügyminiszter). „Nem nyilvános információ, hogy ki és milyen technikai eszközt használ lehallgatásra, ennek eldöntése nem a kormány hatásköre. Minden államnak van alkotmányvédelmi tevékenysége, minden államnak van hírszerző tevékenysége” (Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter).

Pedig valakinek ezt a listát el kellett készítenie, amelyre, hogy, hogy nem, csak kritikus, ezért a kormány számára kellemetlen személyek kerültek.

Várjuk a nyilatkozatot, ki az egyetlen ember a kormány valamelyik hivatalában, aki tisztában van a Word és az Excel használatával olyan szinten, hogy egy olyan bonyolult feladatot, mint egy lista összeállítása, meg tud oldani. Ő tudni fogja, ki diktálta.

A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 42. szám, 2021. október 22.
LXV. évfolyam, 41. szám, 2021. október 15.
LXV. évfolyam, 40. szám, 2021. október 8.
Élet és Irodalom 2024