A nyelv húsa

KÖNYVKRITIKA - LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.

Sztercey Szabolcs: Plüssbolygó. Hervay könyvek 4. Erdélyi Híradó Ki­adó–Fiatal Írók Szövetsége, Ko­lozs­vár–Budapest, 2021, 76 ol­dal, 2000 Ft

A Plüssbolygó tehát nem mozdul el jelentősen az előző kötet beszédmódjától, de ez nem is baj, hiszen helyenként úgy tűnik, hogy A nyelvtani közép által feldobott labdákat csapja le, vagy a kötet tematikájánál maradva inkább: amit A nyelvtani közép kihord, azt a Plüssbolygó szüli meg.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 9. szám, 2023. március 3.
LXVII. évfolyam, 6. szám, 2023. február 10.
LXVI. évfolyam, 43. szám, 2022. október 28.
Élet és Irodalom 2024