Az innováció nem biztonsági játék

Beszélgetés Gáspár Máté kultúraszervezővel

INTERJÚ - LXV. évfolyam, 15. szám, 2021. április 16.

A 90-es években a Pesti Est újságírójaként ő hozta létre az ingyenes műsorújságot, a Súgót, majd bő évtizedig ügyvezetője volt a Krétakör Színháznak, a Nyílt Társadalom Intézet – elsősorban roma – kulturális és művészeti programjait alakította, a Fesztiválzenekar fejlesztésével foglalkozott, vezetett osztályt és intézetet az SZFE-n, ahol a „vészkijárat”  nevű mentőakció ötletét adta, s most a fővárosi önkormányzat kulturális programjait, jelesül az éppen zajló Budapesti Tavaszi Fesztivált irányítja.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 42. szám, 2022. október 21.
LXV. évfolyam, 50. szám, 2021. december 17.
LXV. évfolyam, 1. szám, 2021. január 8.
Élet és Irodalom 2023