„Meglátom a hibákat”

Beszélgetés Gál András korábbi válogatott vízilabdázóval, ügyvéddel

INTERJÚ - LXV. évfolyam, 5. szám, 2021. február 5.

Az uszodában Jolánként, széles körben a „lúgos orvos” és a „darnózseli hentes” ügyek sértetti képviselőjeként ismerik, de ő volt az, aki a Kulcsár-per másodrendű vádlottjának, Rejtő E. Tibornak a felmentését is elérte.  A BEK-győztes Újpest vízilabdacsapatának egykori oszlopos tagja az ÉS-nek beszél először arról, miképp tudta megfordítani a „lúgos orvos” ügyében az eljárást, és hogy egy olyan ügyvédi közösséget szeretne megszervezni, amely céges donorok támogatásával a bíróságon hatékonyabban tudja megvédeni a nőket és a gyerekeket az őket ért erőszaktól.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 6. szám, 2019. február 8.
LXII. évfolyam, 25. szám, 2018. június 22.
LXII. évfolyam, 10. szám, 2018. március 9.
Élet és Irodalom 2021