Hova és hogyan?

KÖNYVKRITIKA - LXV. évfolyam, 1. szám, 2021. január 8.

Magyarország 2030. Jövőkép a magyaroknak. Szerkesztette Boros Tamás és Filippov Gábor. Osiris Kiadó, Budapest, 2020, 384 oldal, 4980 Ft

A könyv igyekszik közérthetően, de adatgazdagon bemutatni Magyarország jelenlegi helyzetét, a legfontosabb problémagócokat, amelyek kezelése nélkül nem lehet érdemben változtatni az ország jövőjén, és amelyeket a jelenlegi rezsim nem vagy rosszul kezel. Emellett sorra veszi a gazdaságban, technológiában, környezeti változásokban, világpolitikában várható fejleményeket, amelyek figyelembevétele nélkül Magyarország nem lehet sikeres ország.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXII. évfolyam, 49. szám, 2018. december 7.
LXII. évfolyam, 39. szám, 2018. szeptember 28.
LXII. évfolyam, 31. szám, 2018. augusztus 3.
Élet és Irodalom 2024