Simogatja a szőrömet

KÖNYVKRITIKA - LXIV. évfolyam, 40. szám, 2020. október 2.

Lesi Zoltán: Magasugrás. Prae Kiadó, Budapest, 2019, 89 oldal, 2890 Ft

De milyen érzés a Magasugrást heteroszexuális férfiként olvasni? Gyakran nyomasztó. Gyomorforgató. Talán nem is akarunk tudomást venni sok mindenről a könyvben, sok igazságtalanságról. Hiszen mi nem vagyunk sem szexisták, sem nácik. A múltkor is előre engedtük azt a nőt az ajtóban. Olvasunk női irodalmat. Mosogatunk. Tudjuk mit mivel és hány fokon szokás mosni. Régen lehetséges, hogy szexisták voltunk, de most már jobban odafigyelünk.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
Élet és Irodalom 2021