Jelentés a megfigyelt megfigyelőiről

Száz éve született Simonyi Imre költő, akiről ügynökök hada jelentett

PUBLICISZTIKA - LXIV. évfolyam, 37. szám, 2020. szeptember 11.

„Na, szerkesztő urak, nem keltették fel az érdeklődésemet!” – mondta hangjában magabiztossággal vegyes nagyképűséggel, és durván lecsapta a telefont. 2007. október 25-e, csütörtök kora délután volt. Gör­gényi Gábor gyulai ügyvédet, a Békés Megyei Ügyvédi Kamara akkori elnökségi tagját kerestük, és csak annyit mondtunk, újságírók vagyunk, és egy nagyon kényes jogi ügyben szeretnénk vele személyesen beszélni. Ezért helyszín- és időpontjavaslatot kértünk.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
Élet és Irodalom 2021