Járványszerű digitalizáció

PUBLICISZTIKA - LXIV. évfolyam, 35. szám, 2020. augusztus 28.

Számos jel arra mutat, az elmúlt hónapok során váratlanul világszerte szétáradó koronavírus-járvány egy új társadalmi és gazdasági modell kezdetét jelezheti a glóbusz egészén. Az agresszíven terjedő vírus nyomában a fejlett és feltörekvő államokban egyaránt villámgyorsan leálló termelő és szolgáltató szféra tetszhalott állapota tagadhatatlanul jelzi: a hétköznapjaink vélhetően már soha nem kerülnek vissza a megszokott kerékvágásba. A második járványhullám előtt álló társadalmak a koronavírus rémálmából hamarosan egy új világban fognak felébredni.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVII. évfolyam, 45. szám, 2023. november 10.
LXVII. évfolyam, 26. szám, 2023. június 30.
LXVII. évfolyam, 14. szám, 2023. április 6.
Élet és Irodalom 2024