Éppen csak tagadni akarom az állítást

KÖNYVKRITIKA - LXIV. évfolyam, 13. szám, 2020. március 27.

Pető Péter: Félúton. Kalligram Kiadó, Budapest, 2019, 272 oldal, 3500 Ft

A két nagy rész két külön világhoz kapcsolódik, azonban félúton mégis összeér: „Én Magyarországról, Újlipótvárosból, Hatvanból jövök. Ez a vége ennek az útnak. Meg az eleje is. És ez az eleje a következő útnak. Meg a vége is.” A két út két fejezetben elbeszélve érdekfeszítő belső utazásra hívja az olvasót. Az első nemcsak a Hongkong–Vietnám címet viseli és nemcsak az említett helyekre kalauzol, a második nemcsak Thaiföld–Laosz–Szingapúr–Malajzia egyéni bemutatásáról szó, hanem sokkal többről.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 40. szám, 2020. október 2.
LXIII. évfolyam, 44. szám, 2019. október 31.
Élet és Irodalom 2021