NAT-ot kaptunk

PUBLICISZTIKA - LXIV. évfolyam, 7. szám, 2020. február 14.

A Magyar Közlöny 2020. január 31-i, 17. számában megjelent a Nemzeti alaptanterv módosításáról szóló kormányrendelet. A pedagógus szakmai és érdek-képviseleti szervezetek, amelyek mindent elkövettek, hogy részt vehessenek az előkészítésben, és törekvésük nem járt sikerrel, nem késtek világgá kürtölni: „a Nemzeti alaptanterv nem is nemzeti, nem is alaptanterv”. Ennek a szabályozásnak azonban nem is ez a célja. A miniszterelnök-pártelnök szócsöveként Lázár János 2017‑ben közölte: „A kabinet az oktatáspolitikát, az új alaptanterv elkészítését annak a célnak rendeli alá, hogy a diákokból jó keresztényt, illetve keresztyént és jó magyart neveljenek.”

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 12. szám, 2020. március 20.
LXIV. évfolyam, 2. szám, 2020. január 10.
LXIII. évfolyam, 43. szám, 2019. október 25.
Élet és Irodalom 2024