Bosszú

VISSZHANG - LXIV. évfolyam, 3. szám, 2020. január 17.

Ritkán csíphető nyakon a miniszterelnök – emberi minőségének gyengesége okán. Nem mintha minden gondolatának mélyén nem lapulna a cinizmus és az empátia hiánya, azonban olyan fondorlatos gonoszsággal adjusztálja az ő mondandóját az illetékes propagandistabrigád, hogy rendszerint csak a „lépcsőházban” jut eszünkbe a mondandót kísérő sugárzó gyűlölet.

Most azonban egyenesen beszélt. Legújabb ellenségünk a „börtöntöltelék” lett, aki ballib zugügyvédek és Soros György támogatását élvezve 6-8 milliókat követel a magyarok pénzéből. A NER föltalálója, a nemzet vezénylő tábornoka szerint ez a hazaárulás minősített esete. A gaz söpredék bűnözője, ahelyett, hogy behúzná fülét-farkát, feküdne a piszkos szalmán a dohos, nedves falak között sebeit és felfekvéseit nyalogatva, hálát adna a mindenhatónak (kis m, mert a miniszterelnökről van szó), hogy élni hagyja, és megkapja mindennapi kenyerét és vizét. Felcsút büszkesége úgy gondolja, hogy akit az ő ügyészei és bírái (vagyis ő) bűnösnek nyilvánítanak, annak nincsenek (emberi) jogai, következésképpen az nem is ember, nyugodtan tartható (fogva) sertésólban vagy juhakolban. Azt nehezményezi ugyanis a NER alapítója és vezénylő tábornoka, hogy ezek a piszkos, senkiházi börtöntöltelékek (Soros György pénzén, ballib zugügyvédek ármánykodásával) merészeltek az Európai Bírósághoz fordulni, és minő blamázs, ott pört nyerni, nem mással, mint a magyar NER-rel szemben. És ezeknek a büdösbogaraknak a nagybőgőjébe kénytelen milliókat bedobni a tévedhetetlen, a csalhatatlan, a jobban teljesítő magyar állam, elvonva a betevőt Lőrinctől, Sándortól és Lajosunk édes jó anyukájától.

Aki azt hirdeti, hogy a büntetés célja a bosszú és a szenvedésokozás, az sok mindent  állíthat magáról, de azt, hogy Krisztus követője, vagyis hogy keresztény, azt nem.

A szerző további cikkei

LXVIII. évfolyam, 13. szám, 2024. március 28.
LXVIII. évfolyam, 5. szám, 2024. február 2.
LXVII. évfolyam, 46. szám, 2023. november 17.
Élet és Irodalom 2024