Ami hiányzik

Hogyan (ne) működtessünk rektori konferenciát?

PUBLICISZTIKA - LXIII. évfolyam, 49. szám, 2019. december 6.

Az ÉS olvasói nyilván felismerik, hogy az alcím „hajaz” Hunyady György akadémikus két héttel ezelőtt itt megjelent írására az akadémiai választásról (2019/47., nov. 22.). Abban a szerző nagyon körültekintően és elemzően, szókimondóan és kritikusan járja körbe a kérdést. Megteheti és megteszi, mert benne volt és van az akadémiai dolgok sűrűjében, és főként, mert felelősséget érez. A jelen írás szerzője már nincs ilyen helyzetben, de a Magyar Rektori Konferencia (és más felsőoktatási testületek) egykori elnökeként változatlanul érdeklődik és felelősséget érez – itt és most is – a magyar felsőoktatásért.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXI. évfolyam, 5. szám, 2017. február 3.
LVIII. évfolyam, 9. szám, 2014. február 28.
LIII. évfolyam 4. szám, 2009. január 23.
Élet és Irodalom 2023