„MENNYEI” MEGYEI

PÁRATLAN OLDAL - LXIII. évfolyam, 38. szám, 2019. szeptember 20.

Nem tudja az ember hirtelenjében, hogy Örkénytől egyperces novellát olvas, vagy tényleg a megyei labdarúgó bajnokságok edzőinek nyilatkozatait.

Nagy Lajos, Nagyhalász szakmai vezetője a Tarpa elleni találkozó előtt: Két olyan település meccse következik, amelyek fociban és pálinkafőzésben is jól teljesítenek. Mi maradnánk a halászi alma tradícióinál, csak remélni tudom, hogy nem kerül tarpai fosószilva a cefrénkbe.

Fabók István, Kék edzője a Nyírbéltek elleni mérkőzés előtt: ...produkciónkkal biztosan nem válunk a világörökség részévé, mert úgy szétkaptak bennünket, mint a szomszéd kutyája a nagyanyám mamuszát. Ráadásul néhányan jelezték, lepattantak, mint örömlány a dikóról. Ez van, ez a mennyei, aki ide adta a fejét, az vagy nem százas, vagy kezelés alatt áll, és elgurult a gyógyszere. A következő fellépésünkre a taktikánk, az inspiráló szilvapálinkán túl: az ellenféllel szemben állunk fel, guruló labdába nem fejelünk, és Devecseri-lőtávról tüzelünk! (Forrás: Szabolcs Foci Info)

Hát nem csodálatos a magyar futball?

Mi a francnak erőlködni holmi futballakadémiákkal? Stadionok helyett is jobb lenne, ha minden megyei csapatnak egy-egy pálinkafőzdét építenénk.

A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 24. szám, 2021. június 18.
LXV. évfolyam, 17. szám, 2021. április 30.
LXV. évfolyam, 8. szám, 2021. február 26.
Élet és Irodalom 2021