AVATÁSOK

PÁRATLAN OLDAL - LXIII. évfolyam, 35. szám, 2019. augusztus 30.

A Fidesz polgármester-jelöltje, Eke István közreműködésével avattak fel egy zászlótartót Ózdon augusztus 20-án – adta hírül a 3600.hu. A helyi Fidesz „közösségi összefogásból megvalósuló projektnek” nevezte az akciót, amely néhány ezer forintba kerülhetett. Tűzoltóautót szerveztek, kivezényelték az ózdi KDNP-s és fideszes egyházközösségi tagokat, a peremkerületi óvoda vezetőjét, és egy misét is rögtönöztek az utcán.

Még ennél is jelentősebb esemény történt a 86-os és a 84-es út találkozásánál Hegyfalu területén: a 444.hu szerint a körforgalomban avattak zászlót, zászlótartót és márványtáblát. A márványtáblába vésték, hogy „A Keresztény Magyar Államalapítás alkalmából állította Ágh Péter, Vas megye országgyűlési képviselője, Gagyi Levente, a Vas megyei önkormányzat képviselője és Bartók Tibor, Hegyfalu község polgármestere...”

Augusztusban a mi házunk is kapott egy új zöld kukát a korábbi leharcolt helyett. Titkon reménykedem, hogy még az önkormányzati választások előtt felavatja Tarlós István főpolgármester és/vagy a kerületi polgármester, Láng Zsolt. Addig is használjuk.

A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 23. szám, 2021. június 11.
LXV. évfolyam, 13. szám, 2021. április 1.
LXV. évfolyam, 3. szám, 2021. január 22.
Élet és Irodalom 2021