A kerekasztaloktól a megosztott társadalmakig

Lengyelország és Közép-Európa harminc évvel a kommunizmus bukása után

PUBLICISZTIKA - LXIII. évfolyam, 34. szám, 2019. augusztus 23.

Amikor ma este bemutattak, a moderátor emlékeztetett engem arra, hogy amikor a tanács előtt legutóbb beszéltem 2014 januárjában, azt mondtam, hogy a Harmadik Lengyel Köztársaság, amelyet mi 1989-ben alapítottunk, egy nappal már tovább élt, mint a két világháború közötti Második Lengyel Köztársaság, ezért én és társaim örömünkben berúgtunk és rekedtre üvöltöttük magunkat, hogy álmunk valóra vált.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
Élet és Irodalom 2021