EP-választás északon

PUBLICISZTIKA - LXIII. évfolyam, 21. szám, 2019. május 24.

„Ma meg fogok születni – mondja egy videón egy kisbaba –, Európa-szerte több ezer társamhoz hasonlóan. Milyen lesz az a világ, amiben felnövünk?” Az Európai Parlament szavazásra felhívó 3.20 perces videóját április 24-én tették fel az internetre, azóta csaknem 35 millióan látták. Amíg Magyarországon a harci dobok dübörögnek, addig Európa nagy része arra készül, hogy megtalálja a globális válaszokat arra, milyen világot kell átadni a felnövekvő generációnak: a klímaváltozás hatásainak csökkentése, a határok biztonsága, a terrorizmus elleni harc és a közös béke, egyenlőség, emberi jogok, valamint a demokrácia elősegítése. Ha ilyen világot akarsz adni a gyerekeidnek, menj el szavazni! Ez az üzenete a videónak.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIV. évfolyam, 25. szám, 2020. június 19.
LXIV. évfolyam, 5. szám, 2020. január 31.
LXIII. évfolyam, 37. szám, 2019. szeptember 13.
Élet és Irodalom 2021