Egy angol bárónő a Gulagon

vEgy családtörténet töredékei

PUBLICISZTIKA - LXIII. évfolyam, 13. szám, 2019. március 29.

Amikor 1942-ben a brit Mary Allison Walters – egy magyar arisztokrata diplomata felesége – elvállalja egy titkos brit katonai szervezet megbízását, hogy leveleket csempésszen Isztambulból Budapestre fontos közéleti személyiségeknek, nem sejti, hogy döntése hosszú időre drámaian meghatározza a saját és mások (a férje, a mostohafia és annak anyja) sorsát.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 51–52. szám, 2022. december 22.
LXVI. évfolyam, 49. szám, 2022. december 9.
LXVI. évfolyam, 26. szám, 2022. július 1.
Élet és Irodalom 2023