Lex és ius

PUBLICISZTIKA - LXIII. évfolyam, 4. szám, 2019. január 25.

2018 őszén a Fundamentum kitartó szerzőitől olyan cikkeket kért, amelyek a Stop Soros és a civilszervezeteket ellehetetlenítő törvények kapcsán a jogállamiság alkotmányjogi dilemmáit voltak hivatottak körüljárni. A folyóirat szerkesztői ugyan nem hárították el a publicisztikai hangvételt, de úgy vélték, bizonyára nem alaptalanul, hogy az alábbi írásban kevés hangsúly esett a jogállamiság dilemmáira. Mivel ezeket a tavalyi esztendő derekán nem volt erőm kifejteni, a cikk torzó maradt a folyóirat számára. A szerkesztők azonban azzal biztattak, hogy ők maguk is nagy örömmel olvasnák a torzót egy olyan lapban, amelyhez közelebb áll ez a műfaj. Így kerül az írás az ÉS oldalaira.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 51–52. szám, 2021. december 22.
LXV. évfolyam, 46. szám, 2021. november 19.
LXV. évfolyam, 13. szám, 2021. április 1.
Élet és Irodalom 2022