Mínusz egyes szint

PUBLICISZTIKA - RIPORT - LXII. évfolyam, 50. szám, 2018. december 14.

Az aluljáró. Mégis sokan élnek odalenn. Magyarok, kínaiak, szírek, jordánok, vietnamiak, egyiptomiak, kurdok. Nem elhanyagolható továbbá az az embertömeg, nagyjából háromszázezer járókelő, amelyik naponta megfordul a Nyugati téri aluljáró labirintusában. Budapest legforgalmasabb aluljárója 13 + 3 feljárón át három kerületet – V., VI., XIII. – kapcsol össze a felszín alatt. Aki a poliszok szociális és kulturális antropológiájára kíváncsi, ereszkedjen alá. Magyarok és jövevények a mínusz egyes szinten.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXVI. évfolyam, 29. szám, 2022. július 22.
LXI. évfolyam, 41. szám, 2017. október 13.
LX. évfolyam, 24. szám, 2016. június 17.
Élet és Irodalom 2022