Lánc

PRÓZA - LXII. évfolyam, 49. szám, 2018. december 7.

Rég nem alszik éjszakánként. Fél kettő után három perccel ébred, és ha visszaalszik, már öt körül van. Több év eltelt, mire kitalálta, mihez kezdjen a felszabaduló idővel. Eleinte idegeskedve dobálta magát az ágyban, már ébredéskor felment a pulzusa, amit aztán különböző technikákkal próbált visszaaltatni.

Motoros funkciók, állj, adta ki a parancsot. Nem használt. Meditációkkal próbálkozott, de mindig a feladatok jöttek elő a trópusi erdő keep calm hangjai mögül. Később már csak a relaxációs technikákkal kísérletezett, amivel ugyan sikerült minden porcikáját alvásközeli állapotba hozni, de a szíve dübögött a nyirkos pizsama alatt. Bőr, víz, textil, egy nagy kartondobozba zárva.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 13. szám, 2021. április 1.
LXV. évfolyam, 10. szám, 2021. március 12.
LXV. évfolyam, 10. szám, 2021. március 12.
Élet és Irodalom 2021