Jut is, marad is

PRÓZA - LXII. évfolyam, 49. szám, 2018. december 7.

Még a farkadon sem tudtam eligazodni soha. Ha nem vonlak magamba, még most is ott állsz, csupaszon, a szoba közepén, riadtan meredve önálló életre kelt férfiasságodra, mint aki azt mondja, jaj, mama, nézd mit csináltam, én nem tehetek róla, ugye nem büntetsz meg! A farok maga az ember. Az együttlétünkre adódó első alkalmat is elszalasztottad. Kettesben voltunk egy idegen lakásban. Én az ágyra hanyatlottam. Rajtam lenge nyári ruha, a rádióból Wagner Trisztánja szól. Lehunytam a szemem.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 17. szám, 2021. április 30.
LXIV. évfolyam, 29. szám, 2020. július 17.
LXIII. évfolyam, 47. szám, 2019. november 22.
Élet és Irodalom 2021