F mint

PRÓZA - LXII. évfolyam, 47. szám, 2018. november 23.

Nem tudom, mi ütött Zokiba, de fel akar venni valaki újat. Ezer éve mondom neki, hogy nem bírom egyedül a reggeleket meg a hajnalokat, olyankor pisilni se tudok, annyian vannak, egyszer be is csorgott a bugyimba, de csak miután már majdnem elbőgtem magam, úgy fájt, hogy szorítani kell. Mindig azt mondta, ne hisztizzek, eddig is kibírtam, ezután is ki fogom, erre tessék. Bár lehet, hogy csak magát akarja még jobban kímélni, nehogy belepusztuljon a melóba szegény, mi lenne akkor velünk, ez az egyetlen éjjel-nappali a környéken.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 11. szám, 2019. március 14.
LXI. évfolyam, 51-52. szám, 2017. december 20.
LXI. évfolyam, 10. szám, 2017. március 10.
Élet és Irodalom 2020