Mitől rossz?

MŰBÍRÁLAT - TELEVÍZIÓ - LXII. évfolyam, 41. szám, 2018. október 12.

(Szenzációs négyes – RTL Klub)

Amit látunk, eléggé lapos. Mindenki abban jó, amiben amúgy is tehetséges, különösen igaz ez az énekesekre (Oláh Gergő, Kökény Attila), de ennek a produkciónak a lényege épp az lenne, miként a deklarált szándék hirdeti, hogy a hazai hírességeknek eredeti hivatásuktól eltérő produkciókat kell betanulniuk és élő adásban előadniuk. Ez ritkán jön össze.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (SMS-sel, bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.

Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően SMS-sel, bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXIII. évfolyam, 24. szám, 2019. június 14.
LXIII. évfolyam, 22. szám, 2019. május 31.
LXIII. évfolyam, 20. szám, 2019. május 17.
Élet és Irodalom 2019