Parlamenti kis színes

PUBLICISZTIKA - LXII. évfolyam, 40. szám, 2018. október 5.

A képviselővé választásom után a rövidített tavaszi ülésszak volt az első, amelyet az Országgyűlés falai között eltölthettem honatyaként. Sokan kérdezték tőlem,  mi a véleményem a parlamenti képviselői munkáról úgy általában és ellenzékben, a Fidesz újabb kétharmados nyomasztó fölénye mellett. A kérdésre szinte minden esetben azt válaszoltam, hogy sok rosszat gondoltam előzetesen, de azért a valóság mindezt jelentősen felül-, pontosabban fogalmazva, alulmúlta. Most, az őszi ülésszak kezdetén úgy döntöttem, hogy ezekből a páratlan élményekből néhányat megosztok az olvasókkal is, hogy legyen néhány konkrét kapaszkodójuk, amikor a „tornyos házban” történtekről alkotnak véleményt.

Tisztelt Olvasó!

Az Élet és Irodalom honlapján néhány éve díjfizetés ellenében olvashatók az írások. Ez továbbra sem változik, de egy új fejlesztés beépítésével kísérletbe fogunk. Tesszük ezt azért, hogy olvasóinknak választási lehetőséget kínálhassunk.

Mostantól Ön megválaszthatja hozzáférésének módját: fizethet továbbra is az eddig megszokott módon (bankkártyával, banki utalással), amiért folyamatosan olvashatja lapunk minden cikkét és az online archívumot is. Ha azonban csak egy-egy cikkre kíváncsi, cserébe nem kérünk mást, mint ami számunkra amúgy is a legértékesebb: a figyelmét.
Ha a kiválasztott írást szeretné elolvasni, a „Megnézem a reklámot” gomb megnyomását követően, egy reklámvideó megtekintése után a cikk azonnal betöltődik. Ez esetben nincs szükség regisztrációra.
Megnézem a reklámot
Ha legfrissebb számunk összes cikkére kíváncsi, vagy az online archívumhoz kíván hozzáférni, mindezt a megszokott módon elérheti.

Regisztrációt követően bankkártyával vagy banki átutalással néhány perc alatt előfizethet honlapunk teljes tartalmára, illetve akár a nyomtatott lapra is. Részletek az ELŐFIZETÉSI INFORMÁCIÓK oldalon olvashatók.

vagy
A szerző további cikkei

LXV. évfolyam, 28. szám, 2021. július 16.
LXV. évfolyam, 18. szám, 2021. május 7.
LXV. évfolyam, 3. szám, 2021. január 22.
Élet és Irodalom 2021